Please create and select menu in Appearance (Menus)

Er valt genoeg te leren over appels en peren! Hoe kan het dat die appels en peren groeien aan de bomen? Hoe gaat het met het plukken en wat gebeurt er daarna? Waarom fruitteelt in de Betuwe? Dat moet je toch eigenlijk weten als je er bent geweest. Daar hebben we bij Natuurlijk GRUUN iets op bedacht!

icon

Leer van
Meester Kees

icon

Ook voor
grote groepen

icon

Leuk voor
jong en oud!

Zomerse Elstar-Express

In de zomervakantie (10 juli t/m 29 augustus) maakt de Elstar-Express elke donderdag en zaterdag een rondje door de appelboomgaard. Meester Kees geeft op een leuke manier uitleg over alles wat je ziet. Natuurlijk valt er ook iets te proeven.

De rit start om 11.30 u bij Natuurlijk GRUUN in Ommeren en duurt ongeveer een uur. Tip: neem vooraf een heerlijk kopje koffie met de befaamde Gruunse appeltaart, of geniet na afloop van een lekkere appelpannenkoek in het Appelcafé.

Voor groepen vanaf 10 personen is het ook mogelijk om op een andere dag of tijd de rit met de Elstar-Express te maken.

Voor vragen en/of reserveren mail naar info@natuurlijkgruun.nl of bel 0344-782560.
Adres: Natuurlijk GRUUN,
Zijveling 1, 4032NT Ommeren

Elstar-Express

Wij hebben de Elstar-Express ook voor groepen/bedrijven. Dit kan het gehele jaar door en kost €75 per groep. De tour zal zo’n 2 uur duren en flexibel te plannen zijn.

Boerderijeducatie

Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij Boerderij Educatie Nederland. Leerlingen van zowel het basisonderwijs als van middelbare scholen en speciaal onderwijs zijn blij verrast na het volgen van een les op de boerderij.

De educatieboeren zijn ingesteld om les te geven aan jong en oud. Voor het bezoek aan de boerderij wordt overlegd welke invalshoek de docent wenst en welke onderwerpen voor de leerlingen belangrijk zijn. Welke thema’s worden behandeld op school of binnen welk vak het boerderijbezoek past. Kijk hier voor het promotiefilmpje Boerderijeducatie Nederland.

Door de cursussen die de boeren volgen en het lesmateriaal dat beschikbaar gesteld wordt aan de leerlingen is een boerderijles een prachtige aanvulling op de schoollessen. Meer info: https://www.boerderijeducatienederland.nl

We zien uit naar uw komst!

Maak uw reservering voor de Elstar-Express

Reviews

1
Wil je meer informatie of een reservering maken? Contact ons!
Powered by