Please create and select menu in Appearance (Menus)

Welkom op de website van de grootste boerenwinkel in de omtrek. Proef, voel en beleef het zelf!

Geniet in onze sfeervolle boerenwinkel van producten uit onze mooie ‘gruune’ streek, de Betuwe, dé fruittuin van Nederland.
Kom langs om ons brede assortiment aan groenten & fruit te bewonderen.

icon

Landelijke
beleving

icon

Eerlijk en pure
producten

icon

Meest unieke
boerenwinkel

Cadeaupakketten en fruitmanden

Kom langs bij de boerenwinkel voor een cadeaupakket of fruitmand. Voor elk budget maken we een pakket op maat.

Kant-en-klaar maaltijden en maaltijdsalades

We hebben een aantal kant-en-klaar maaltijden, maaltijdsalades en kleine bakjes salades. Kom snel langs en ontdek al het lekkers!

Ambachtelijke streekproducten

Producten uit onze mooie ‘gruune’ streek de Betuwe, dé fruittuin van Nederland! Uiteraard ligt onze winkel van dinsdag tot en met zaterdag vol met eigen appels en peren en zit er een plekje op of zijn ze te licht van kleur? De lekkerste sappen laten we daar van maken, puur en zonder toevoegingen! Of heb je onze appel- of perenstroop al geproefd, heerlijk met een stukje oude Beemster kaas.

Inmiddels is onze befaamde GRUUNSE appeltaart ook niet meer weg te denken bij de koffie op verjaardagen! Met een prachtige molen in het dorp verderop bieden we jullie ook een ruim assortiment van meel, tarwe, bloem, cakemixen en pannenkoekenmeel. Kom in onze boerenwinkel ontdekken wat de Betuwe nog meer te bieden heeft!

Seizoensproducten

Het mooie aan de vier seizoenen zijn al die verschillende producten die we weer kunnen presenteren! In de winter zitten we aan die heerlijk Hollandse stampotten zoals boerenkool en de wortels met uien. In het voorjaar mogen we genieten van het ‘witte goud’ de asperges en de zomer brengt ons al dat mooie zachtfruit weer. Aardbeien, frambozen en de bramen of al die verse appels en peren. En in de herfst; kom met je pan en vul ‘m met Gieser Wildeman!

Wijnen, dranken, sappen en veel meer…

Met alcohol, minder alcohol of zonder alcohol, er is keus genoeg!

Aan onze sappen hoeven we niets toe te voegen, want er zitten ook geen toevoegingen in! Het is puur, het is (h)eerlijk! En onze eigen appels en peren worden gebruikt, dus een gezond sapje uit de Betuwe.

Aardappels, groente & fruit

Voor uw dagelijkse groenten en fruit bent u bij ons aan het juiste adres! Vers en met zorg uitgestald.
Van een malse krop ouderwetse botersla met lekkere frieslanders tot sperziebonen met gedroogde appeltjes! Een lekker stukje vlees erbij? Daar hebben we ook een ruim assortiment in van Van Bommel vlees. Ook voor het toetje ben je bij GRUUN aan het juiste adres. Uiteindelijk zit je wel 3x per dag met de boer aan tafel! En als het even kan, komt het allemaal uit Holland!

Reviews