Ontdek Natuurlijk Groen!

Waarom Gruun

collage FruitNL

Natuurlijk GRUUN is in 2014 opgericht door mij, Kees van Blijderveen, fruitteler en fruithandelaar in Ommeren.

Kees van Blijderveen

Mijn voorbeeld zijn de boerenwinkels in Duitsland, waar mensen kilometers omrijden voor een kwalitatief product uit de streek. ‘An apple a day keeps the doctor away’ is mij als fruitteler uit het hart gegrepen.

Om die reden wil ik graag dat bezoekers en schoolkinderen leren over de fruitteelt, de gezondheid van fruit en alles wat erbij komt kijken voordat een appel of peer in de winkel belandt.

Náást Natuurlijk GRUUN heb ik met mijn zoon het bedrijf Fruit NL dat al meer dan 100 jaar bestaat! Appels en peren zitten al die jaren al in de genen van de familie. Fruit NL is ontstaan uit H.C. van Blijderveen en gevestigd in de Betuwe. Middenin het vruchtbaar rivierengebied, omgeven door de boomgaarden. Appels en peren van Fruit NL komen van eigen bodem en worden milieubewust geteeld. Er is veel aandacht voor gewasbescherming, natuurbeheer, arbeidsomstandigheden en voedselveiligheid.  Samen met de telers van Fruit NL proberen we een zo’n smaakvol mogelijk product te telen voor de consument.

Bij Natuurlijk GRUUN werken we met een bevlogen team van mensen die Natuurlijk GRUUN een persoonlijk gezicht geven. Wekelijks zorgen we vijf dagen in de week voor verse streekproducten in de Boerenwinkel, heerlijke proeverijen in het Appelcafé en leerzame rondleidingen en lessen in ons Educatiecentrum.

Mijn advies voor u:

Dames en heren, eet meer Appels en Peren!

De groeten van Kees!

Ons enthousiaste team:

Willemijn, Bea, Sandra, Daniek, Maarten  (Boerenwinkel)

Kees de Jongh (Educatiecentrum)

Sally van Ommeren (Appelcafé)

Voor vragen, reserveringen en/of bestellingen, neemt u gerust contact met ons op.

Voornaam

Achternaam

Email

Adres

Plaats

Telefoon

Bericht