Ontdek Natuurlijk Groen!

Elstar-Express

Er valt genoeg te leren over appels en peren!

Hoe kan het dat die appels en peren zo groeien aan de bomen? En hoe gaat het na het plukken met de appels en peren? Dit moet je toch eigenlijk wel weten als je in de Betuwe bent geweest. Daar hebben we bij Natuurlijk GRUUN iets op bedacht.

Komende zomer van 31 mei tot 31 Augustus kunnen al je vragen over appels, peren en de Betuwe worden beantwoord. Elke vrijdag en zaterdag maakt de Elstar-Express zijn rondje door de boomgaard. Meester Kees zal uitleg geven over alles wat je ziet.

De rit start om 11:30 bij Natuurlijk GRUUN en zal ongeveer een uur duren. Er is mogelijkheid om voor of na de rit iets te eten en/of drinken in het Appelcafé. Je kiest van de uitgebreide menukaart. Voor vragen en/of reserveren mail naar info@natuurlijkgruun.nl of bel 0344-782560.

Een rit met de Elstar-Express kost € 5,- per persoon.

Save the date: De eerste zaterdag van september (7-9-2019) organiseren wij de Betuwe Oogstdag bij Natuurlijk GRUUN. Dit jaar is het de vijfde keer dat we deze feestelijke start van het plukseizoen vieren. Er is van alles te zien, te proeven, te voelen, te leren, te beleven en te horen. Houd onze site en social media in de gaten voor de exacte planning van de dag.