Ontdek Natuurlijk Groen!

Educatiecentrum

‘An apple a day keeps the doctor away!’

Gezondheid en het telen van kwalitatief fruit gaat ons bij Natuurlijk Gruun aan het hart. Maar er komt veel bij kijken om fruit te telen en het in de winkel terecht te laten komen. We vinden het belangrijk dat kinderen en ook volwassenen weten hoe appels en peren bij ons geteeld, gesorteerd, ingepakt en getransporteerd worden. We hopen iedereen ervan bewust te maken hoe gezond appels en peren zijn!
Daarom bieden we via ons educatiecentrum:

  • Rondleidingen voor groepen
  • Een vergaderzaal voor zakelijke presentaties en bijeenkomsten
  • Les aan schoolklassen

Rondleidingen voor groepen
Wilt u met een groep langskomen voor een rondleiding over fruitteelt of in het naastgelegen Streekmuseum Baron van Brakell? Dat kan.
U kunt al een rondleiding volgen vanaf 15 personen en tot maximaal 25 personen tegelijk. Oók grotere groepen zijn van harte welkom. Mocht u met groep komen van bijvoorbeeld 50 bezoekers, dan kunnen we uw groep in twee delen splitsen en bieden we de beide groepen hetzelfde programma in verschillende volgorde aan.

 

 

Vergaderzaal voor zakelijke presentaties en bijeenkomsten
Oók voor een zakelijke presentatie, bijeenkomst, workshop, conferentie, teambuilding, hei-dag of vergadering kunt u terecht in ons educatiecentrum c.q. presentatiezaal in combinatie met ons Appelcafé. De presentatiezaal is van alle moderne technologische middelen voorzien, zoals gratis wifi, een beamer en presentatiescherm, verrijdbare flip-over en white-board. Bij uw bijeenkomst kunt u tevens gebruik maken van het horeca aanbod in ons Appelcafé. Uw ervaringen achterlaten én ervaringen van anderen met onze locatie kunt u teruglezen via

meetingreview-logo

DSC_0915CLes aan schoolklassen
Schoolklassen basis- en voortgezet onderwijs kunnen terecht voor een belevingsles over Fruitteelt en Bijen.
In elke les zitten thema’s als voedselproductie, smaakles en landschaps- en waterbeheer. Het educatiecentrum werkt samen met NME centrum Midden-Betuwe en wordt gecertificeerd volgens de landelijke normen van Boerderij Educatie in Nederland, zodat de veiligheid, didactische kwaliteit en lesmateriaal dat bij de kerndoelen in het onderwijs past gegarandeerd zijn.  De lessen worden aangeboden via het Boerderij-educatie Rivierenland. Schoolklassen kunnen een les aanvragen via de kalender op onze bedrijfspagina op de website van Boerderij-educatie Rivierenland. Deze lessen worden voor schoolklassen veelal gesubsidieerd, waardoor slechts een kleine eigen bijdrage voor de school resteert. Zie het prijzenoverzicht voor de eigen bijdrage voor een lesbezoek van uw school.

NMe Betuwe

Imker in de boomgaardDe les over fruit wordt gegeven door meester Kees.
De les over Bijen wordt gegeven door imker Kees Vermeulen i.s.m. de imkervereniging.

 

 

 

 

Voor vragen en/of reserveringen van rondleidingen of zakelijke presentaties, neemt u gerust contact met ons op.

Voornaam

Achternaam

Email

Adres

Plaats

Telefoon

Bericht