Ontdek Natuurlijk Groen!

Appelcafé

 In ons Appelcafé kunt u terecht voor:

  • Feesten, bruiloften, jubilea, kraamborrels, (zakelijke) bijeenkomsten & vergaderingen
  • Een heerlijke lunch op iedere vrijdag & zaterdag (10.00-15.00)
  • High Tea, lunch & diner op reservering

Mogelijkheden

Het Appelcafé is dagelijks speciaal voor uw gezelschap af te huren voor bijv. een verjaardag, jubileum, receptie, trouwerij, kraamborrel, (zakelijke) bijeenkomst of vergadering. Wij denken graag mee met de perfecte invulling, voor een viering of bijeenkomst op maat.

Uw privé viering of zakelijke bijeenkomst kunt u ook combineren met een rondleiding over de fruitteelt door Onze Meester Kees of een bezoek aan het op 50 meter afstand naastgelegen Streekmuseum Baron van Brakell .

 

 

Proef & Beleef

Elke vrijdag en zaterdag kunt u in het Appelcafé genieten van onze heerlijke lunchgerechten met een verse kop koffie! De lunch is bereid met al het lekkers uit de Boerenwinkel.  Zomers kunt u in de zon genieten op ons terras met zicht op de speeltuin.

In het Appelcafé kunt u op reservering (vanaf ca. 10 personen) dagelijks genieten van een High Tea, lunch of diner in buffetvorm.

 

 

IMG_5581Evenementen

Natuurlijk Gruun & het Appelcafé organiseren regelmatig evenementen. Deze zijn voor iedereen toegankelijk. Voor sommige van deze evenementen verzoeken wij u zich op te geven. Bekijkt u voor al onze evenementen onze evenementenkalender en geef u snel op.

 

 

 

Voor vragen en/of reserveringen in het Appelcafé, belt u met 0344 78 25 60/06 201 232 94 of mailt u naar info@appelcafe.nl.