Ontdek Natuurlijk Groen!

Appelcafé

 In ons Appelcafé kunt u terecht voor:

  • Feesten
  • Bijeenkomsten
  • Een heerlijke lunch op iedere woensdag t/m zaterdag (10.00-15.00 uur)
  • High Tea, lunch, BBQ & diner op reservering
  • Educatie

 

Feesten bij Appelcafé Gruun!

Beleef onvergetelijke momenten met vrienden, familie en/of relaties. Vier uw verjaardag, jubilea, (bedrijfs)borrel, kraamborrel en/of bruiloft in het Appelcafé vanaf 25 personen tot 150 personen!

 

 

 

Bijeenkomsten

 

Een seminar of vergadering? Onze educatieruimte beschikt over ruim 60 zitplaatsen, een whiteboard, beamer & geluidsinstallatie. Sluit uw bijeenkomst af met een lekkere lunch of borrel in ons Appelcafé!

 

 

 

 

Proef & Beleef

 

Iedere vrijdag en zaterdag kunt u in het Appelcafé genieten van heerlijke lunchgerechten met een verse kop koffie! De lunch is bereid met al het lekkers uit de Boerenwinkel.  Zomers kunt u in de zon genieten op ons ruime terras met zicht op de speeltuin.

In het Appelcafé kunt u op reservering (vanaf ca. 10 personen) dagelijks genieten van een High Tea of lunch. Vanaf 20 personen kunt u bij ons ook terecht voor een barbecue of diner in buffetvorm.

Informeer bij ons naar  de mogelijkheden.

 

 

High Tea € 18.50 p.p.*

Kom op vrijdag & zaterdag ruim 2,5 uur genieten van een high tea tot 16.00 uur. Mogelijk op reservering vanaf 2 personen. Voor de liefhebber schenken wij naast thee, ook koffie! Onze high tea bestaat uit de volgende heerlijkheden:

 

Dagverse soep

Diverse sandwiches

Patisserie uit eigen keuken

Chocolade & bonbons

Macarons

Scones met jam & clotted cream!

*Leuk om te weten: vanaf 10 personen bedraagt de high tea € 17.50 p.p. en is ook mogelijk op andere dagen/tijden.

 

Educatiecentrum 

Wist u dat wij excursies en rondleidingen organiseren op ons bedrijf waarbij alle aspecten van de fruitteelt aan de orde komen?

Onze Meester Kees laat u het bedrijf zien, verschillende appeltjes proeven en vertelt tijdens een presentatie verhalen over de appelteelt van vroeger en nu. Daarnaast neemt hij u mee om een kijkje te nemen in de boomgaard.

 

Leuk om te combineren met uw privé viering of zakelijke bijeenkomst. U kunt ook een bezoek brengen aan het op 50 meter afstand naastgelegen Streekmuseum Baron van Brakell .

Een beleving voor zowel jong als oud!

 

 

 

 

Evenementen

Natuurlijk Gruun & het Appelcafé organiseren regelmatig evenementen. Deze zijn voor iedereen toegankelijk. Voor sommige van deze evenementen verzoeken wij u zich op te geven. Bekijkt u voor al onze evenementen onze evenementenkalender en geef u snel op.

 

 

Voor vragen en/of reserveringen in het Appelcafé, belt u met 0344 78 25 60/06 201 232 94 of mailt u naar info@appelcafe.nl.